Advies & Service

Bij Driade Plaza en Berden Wonen wordt veel waarde gehecht aan service. Onze Klantenservice staat u graag te woord en helpt u verder met eventuele vragen of advies. Wij staan graag voor u klaar!

Bestellen

Op Driade Plaza besteld u de volledige collectie moderne design meubelen van het merk Driade. Wij zijn een officiële merkdealer en onderdeel van Berden Wonen. Naast onze website hebben wij diverse interieurwinkels waar u terecht kunt voor een prettige kennismaking met het merk Driade en eventueel het product van uw keuze.

Wilt u telefonisch een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: +31 (0) 77 - 358 06 68. Wij beloven u de scherpste prijs en uitgbreide service! 
 

Ook indien u klachten heeft dan horen wij deze graag en zullen we er alles aan doen om uw klacht op te lossen. Stuur ons een e-mail of laat een bericht achter via het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Retourneren

Ons streven is dat u tevreden bent met alle aankopen die u in onze (web)winkels doet. Mocht u onverhoopt toch een artikel willen ruilen / retourneren is dit mogelijk binnen een termijn van 14 dagen na afleverdatum. Om u hierbij zo goed mogelijk van dienst te zijn, verzoeken wij u het retourformulier onderaan deze pagina in te vullen. Vervolgens kunt u het artikel in de originele verpakking samen met de originele aankoopnota retour sturen.

Wij hanteren de CBW voorwaarden omtrent retouren en omruilingen. Indien een product op maat voor u is besteld kunnen er annulatiekosten in rekening worden gebracht.

Wij willen u er graag op attenderen dat een retour artikel in onberispelijke staat, met originele labels, ongebruikt en verpakt in de originele artikelverpakking dient te zijn. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening. Bij ruilen zijn de verzendkosten voor het nieuwe artikel voor onze rekening.

Overig

Heeft u een artikel ontvangen dat niet aan uw verwachting voldoet, neem dan contact met ons op via info@berden.nl of bel +31 (0)77 - 358 06 68.


Aanmelden ruiling / retour

Ruiling / Retour:

Geeft u bij een ruiling aub aan welk artikel / welke afmeting / welke kleur u nu wenst te ontvangen:*}
*}*}