Categorie

Over Driade Plaza


Op Driade Plaza vindt u de volledige collectie van het topmerk Driade. Als onderdeel van Berden Wonen richt Driade Plaza zich puur op het kwaliteitsmerk Driade. Wij hebben op elk moment een ruim assortiment Driade meubelen in onze Driade-webshop beschikbaar en meerdere artikelen op voorraad. U kunt op uw gemak rondkijken. Neem eventueel contact met ons op wanneer u een vraag heeft of op zoek bent naar meer informatie over een bepaalde meubel, afmetingen, voorraad of kleur en materiaal van het product van uw keuze. Wij helpen u graag en kijken uit naar uw bestelling.

Over het merk Driade

Driade is opgericht in 1968, in dezelfde periode als de trends die de twintigste eeuw zo hebben gekenmerkt. Deze typische karaktertrekken en trends zijn duidelijk herkenbaar in de producten van Driade: Geometrische lijnen en invloeden van de Pop Art zijn terug te zien in de vele bijzondere Driade ontwerpen.

Driade Plaza: voor ieder wat wils

Driade Plaza biedt meubelen aan die passen in alle interieurs, zowel in een woonomgeving als in de publiek ruimte. In onze webshop komt u bijvoorbeeld banken tegen die een klassieke uitstraling hebben maar ook stoelen die helemaal thuis zijn in een hypermoderne inrichting. En alles ertussenin! Een van de meest verkochte Driade items is de Driade Toy stoel. Deze prachtige stoel is ontworpen door topdesigner Philippe Starck. Geschikt voor binnen en buiten gebruik en inmiddels in vele interieurs te bewonderen.
Driade Plaza is continu bezig om haar assortiment aan te scherpen, blijf onze website daarom regelmatig checken voor updates.

Soorten meubelen op Driade Plaza

Bekijk de diverse meubel categorieën van designmerk Driade:

Bestellen op Driade Plaza

Driade Plaza streeft ernaar om de informatie zo volledig mogelijk weer te geven en uw webwinkelervaring zo prettig mogelijk te laten verlopen. De productpagina's hebben allemaal een duidelijke bestelmogelijkheid alsook een contactoptie voor vragen. Driade Plaza hoopt dat u vindt wat u zoekt, en mocht dat niet zo zijn, laat het ons dan gerust weten en neem contact met ons op. Dat kan telefonisch of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Driade Plaza wenst u veel winkelplezier!
*}
*}*}